EXCLUSIV  PSD, capcană întinsă PNL-ului. Prișcă: Ad-hoc pe ordinea de zi. Șmecherie de a ieși ei ”îngerii albi”

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a vorbit, la interviul DCNews, despre efectul eliminării supraaccizei și deciziile luate ad-hoc de PSD. 

”E o inițiativă - n.r. pentru eliminarea supraaacizei la carburanți- depusă acum 5-6 luni de PNL. În mod normal, în dezbaterea parlamentară, intră, la masa discuțiilor, toți actorii implicați, atât cei din piață, cât și cei guvernamentali. Guvernul nu a venit la niciun fel de discuție în Parlament, pe această temă, în Senat, din câte știu, a trecut prin adoptare tacită, iar acum a fost pusă pe ordinea de zi ad-hoc de către cei de la PSD, într-o șmecherie de a ieși ei îngerii albi” a spus Răzvan Prișcă, la DCNews LIVE. 

”PSD a plătit un preț electoral”

Întrebat cum ar fi putut să iasă reprezentanți PSD-ului ”îngerii albii”, Răzvan Prișcă a explicat că ”toate cele trei inițiative au fost ale opoziției, în ultimii 3 ani, promovate de către PNL și de către ceilalți parlamentari din Opoziție și, din cauza lor, PSD a plătit un preț electoral, într-o formă sau alta. Și recursul compensatoriu, și pensiile speciale, și supraacciza, toate au fost elementele pe care noi le-am promovat intens și ei au pierdut electoral pentru că s-au opus cu obstinență. În momentul în care au realizat că au ajuns la minimum și riscă să devină total irelevanți în politică, au întors masa și au fost ei cei care au promovat aceste proiecte ad-hoc pe ordinea de zi, gândindu-se, probabil, că oamenii uită.”

”Eu aș vedea aici o capcană, în sensul că v-a privat această mișcare de 3 miliarde de lei, din fondurile de investiții - n.r. în urma eliminării supraaccizei” a spus Val Vâlcu. 

Răzvan Prișcă a admis că e clar că e o scădere la buget, dar a precizat că în Ministerul Transporturilor au rămas bani necheltuiți, dar și că sunt măsuri alternative cu privire la celelalte legi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel