PSD, candidat la prezidențiale. Teodorovici, răspuns la întrebarea dacă va candida

Eugen Teodorovici a vorbit astăzi în emisiunea moderată de Victor Ciutacu la România TV despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2019.

Eugen Teodorovici a fost întrebat dacă se va înscrie în cursa internă în PSD pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2019, dar a și comentat laudele venite din partea lui Victor Ponta care a precizat că l-ar susține pe Teodorovici.

„Când Victor (nr. - Victor Ponta) face astfel de propuneri, bagă el bățul prin gard. Am spus că pentru orice om politic e normal și de bun simț să își doreasacă mai mult dacă poate să facă bine comunității. Eu nu sunt ipocrit. Politicienii care sunt convinși că ei nu pot mai mult ar trebui să plece în altă parte”, a declarat Teodorovici la România TV.

„Hai să ne oprim aici cu această discuție. Pe mine mă preocupă ministerul de Finanțe, sunt măsuri importante pentru România și mediul economic”, a mai spus Teodorovici.

Întrebat de Bogdan Chirieac, care se afla și el în studioul România TV, dacă are sau nu intenția de a candida, ministrul a precizat: „În acest moment nu am o astfel de intenție”.

„Noi de la Pro România o să vedem, poate să fie dna. Andronescu, poate să fie altcineva, un om într-adevăr de centru stânga. Dacă este lăsat locul liber imediat îl vom ocupa. Da, sau putem să-l susţinem pe dl Teodorovici pentru funcţia de preşedinte. Dacă aude că îl susţinem, va veni (în partid -n.r.)", a fost declarația lui Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel