PSD apelează la credite pentru a cumpăra sediul partidului din Kiseleff

kiseleff_55585700_17311900
kiseleff_55585700_17311900

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, că social-democrații vor lua credit de la mai multe bănci pentru a putea cumpăra sediul central partidului de la RAAPPS.

"Intenționăm să cumpărăm sediul, nu e nimic de ascuns, o să-l cumpărăm când se termină toate procedurile , nu e așa de simplu să cumperi de la RAAPPS. Cei de la PDL au fost mai iuți și și-au cumpărat sediul. Eu am moștenit o groază de datorii și mai puțin un sediu, dar le voi rezolva", a precizat social-democratul, solicitat să comenteze informațiile apărute în presă conform cărora PSD nu ar avea bani să achiziționeze sediul central din șoseaua Kiseleff.

Întrebat dacă PSD a solicitat credit la vreo bancă, respectiv la UniCredit, președintele PSD a subliniat: "Nu la UniCredit, nu numai la UniCredit. Evident că trebuie să facem un credit, doar nu plătim cu banii jos".

El a adăugat că nu știe când va reuși PSD să ia banii necesari de la bancă. "O să vă anunțăm, o să-l anunț pe Dan Andronic (consultant al PDL, n.r.) ca să doarmă liniștit cu gândul, dar o parte din datorii sau din bani au rămas din 2004 când îl plăteam pe dansul, când ne era consultant, de aia nu prea mai avem bani, dar ne refacem, nu e nicio problemă", a comentat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel