EXCLUSIV  PSD cedează în fața multinaționalelor: "Dau de băut la toată lumea"

Remus Borza spune că decapitarea ANRE va duce la beneficii clare pentru multinaționale. Noile persoane de la conducerea instituției ar fi mult mai relaxate în relațiile cu multinaționalele, este de părere deputatul. 

"Acești domni sunt mai comozi în relația cu multinaționalele. Până la urmă, cred că multinaționalele astăzi dau de băut la toată lumea, au scăpat de Havrileț, au scăpat de Emil Calotă, de vicepreședintele ANRE și au venit niște oameni cu care se vor înțelege mult mai bine și care le vor conserva monopolurile sau cvasimonopolurile pe parte de furnizare și distribuție, mai ales pe zona de gaze.(...) Indirect și implicit se fac jocurile altcuiva, dar nu jocurile României sau ale companiilor românești," a spus Remus Borza la interviurile DCNews. 

Liberalizarea pieței la consumatorul casnic aduce câștiguri importante pentru multinaționalele de pe piața energiei din România, spune Borza. 

"E.ON și Engie au avut câștig de cauză pentru că s-a amânat până în 2021 liberalizarea pieței la consumatorul casnic. Pretextul schimbării actualei conduceri a ANRE a fost dată de explozia prețurilor la energie și la gaze, ceea ce de fapt este fals," a completat Remus Borza.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel