PSD-ALDE: Iohannis, invitații la Cotroceni: RĂZBOIUL e pierdut. Tinerii frumoși și liberi, fără simbol

Gigel Lazăr, președintele Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO), a taxat decizia președintelui Klaus Iohannis de a refuza inițial să invite ”penalii” de Ziua Națională, dar i-a invitat de Ziua Europei.

Potrivit lui Gigel Lazăr, președintele a pierdut prin această invitație războiul cu PSD, dar și ”tinerii frumoși și liberi” au rămas fără ”simbol împotriva corupției”, în timp ce PNL este în ”comă politică”.

”Ciudățeniile sau jocul dublu al președintelui Iohannis!

De Ziua Națională președintele ne zicea că este o cutumă la nivel european, să nu fie invitați "penalii" întrucât ar trebui să facă un pas în spate și să-și rezolve problemele juridice. Nu conta prezumția de nevinovăție pentru domnia sa. De Ziua Europei invită la Cotroceni ... "penalii" ...adică nu erau buni pentru Ziua României, dar sunt buni pentru Ziua Europei, acea Europă cu ..cutumă ...măi să fie .

Dar să aprofundăm puțin. Familia Iohannis a pierdut un proces cu o concluzie interesanta: "cumpărătorii nu au fost de bună credință". Oups mirose a iz penal cumva situațiunea?

Concluzia este următoarea: PSD a câștigat prin această invitație RĂZBOIUL cu Iohannis. Tinerii frumoși și liberi nu mai au simbolul împotriva "corupției", iar PNL, (partidul președintelui) este în comă politică”, a transmis Gigel Lazăr pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel