PSD - ALDE, evaluare. Dăncilă, precizare cheie

Viorica Dăncilă a vorbit despre o dată pentru evaluarea activităţii Cabinetului pe care-l conduce.

Premierul României a declarat că cel mai probabil luni va fi stabilită o dată pentru evaluarea activităţii la o lună de la preluarea mandatului. 'Nu am făcut încă o evaluare în cadrul alianţei PSD - ALDE. O evaluare o fac săptămânal la Guvern, dar o evaluare completă o voi face în cadrul coaliţiei. Probabil astăzi vom stabili, nu am stabilit însă o dată, dar cred că - cât mai curând - vom face o evaluare', a afirmat premierul, la sediul PSD.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a amintit că, la începutul mandatului său, a vorbit despre fonduri europene, despre Programul Operaţional Regional, şi a specificat atunci că România riscă să piardă 450 de milioane de euro pentru că nu sunt proiecte.

[citeste si]

'În urma discuţiilor pe care le-am avut la Bruxelles cu comisarul Corina Creţu, dar şi a discuţiilor pe care le-a avut ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a colegilor de la Ministerul Dezvoltării Regionale, am ajuns la această soluţie - acordarea voucherelor pentru eficienţă energetică şi aici mă refer la izolare clădiri, dar şi schimbarea geamurilor cu termopane', a adăugat premierul, care a precizat că de acest program vor beneficia 200.000 de persoane.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel