PSD - ALDE, candidat prezidențiale. Țapardel, strategia din interiorul alianței

Tăriceanu - Dragnea
Tăriceanu - Dragnea

Europarlamentarul PSD, Claudia Țapardel, a vorbit despre strategia pe care o are alianța aflată la guvernare, PSD-ALDE, pentru candidatul la alegerile prezidențiale.

Claudia Țapardel a afirmat că deși este greu pentru PSD să nu aibă candidatul propriu la alegerile prezidențiale, în urma unei strategii, atât social democrații, cât și ALDE vor propune acel om care se va clasa mai bine în sondaje pentru că se gândesc serios ca acel candidat să fie viitorul președinte al României.

Atunci când analizăm scena politică și avem un subiect atât de serios cum este cel al alegerilor prezidențiale, te uiți foarte bine la nuanțe. Călin-Popescu Tăriceanu a fost foarte corect și a spus că 'mă gândesc serios să candidez', nu a spus cu subiect și predicat 'voi candida'. Vă spun care este discuția din interiorul alianței de guvernare PSD-ALDE. Ne gândim foarte serios să avem un candidat la prezidențiale care va da un președinte românilor pentru că în ultimii 15 ani, România a suferit foarte mult.

Pentru un partid atât de important și de puternic serios cum este PSD-ul este foarte greu de acceptat și de gândit că nu vom avea un candidat propriu la prezidențiale, dar pentru că în momentul de față, România nu mai poate suporta atâta conflict și dezbinare, atât PSD cât și ALDE, vor da dovadă de responsabilitate și vom propune acel candidat care se va clasa cel mai bine în sondaje și care va fi favoritul cețățenilor pentru că ne dorim foarte mult un președinte la Cotroceni. 

Soluția pentru România este să avem și la Cotroceni și la Palatul Victoria aceeași culoare., a afirmat Claudia Țapardel, prezentă în emisiunea Cristinei Șincai, la România TV.

Vezi și: Claudia Țapardel, atac la Iohannis: Totul are o limită!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel