PSD-ALDE, candidat comun la prezidențiale 2019. Gorghiu, reacție

Alina Gorghiu FOTO AGERPRES
Alina Gorghiu FOTO AGERPRES

Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș, reacționează în urma afirmațiilor recente ale liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, referitoare la desemnarea unui candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale din acest an.

"Sunt absolut uimită de naivitatea de care dl Tăriceanu dă dovadă când vine vorba de PSD și Liviu Dragnea. Nu înțeleg cum dl Tăriceanu, un om cu o vechime o experiență apreciabilă în politica la nivel înalt, nu în orice fel de politică, acceptă să cumpere această iluzie a candidatului comun la Președinția României pe care i-o vinde dl Dragnea în fiecare săptămână ca să mai obțină ceva de la dl Tăriceanu", a declarat, joi, într-o conferință de presă la Timișoara, Alina Gorghiu.

Gorghiu, recomandare pentru Tăriceanu

Senatorul PNL consideră că liderul ALDE nu ar trebui să considere nici PSD, nici pe Liviu Dragnea parteneri de încredere.

"I-aș recomanda, dacă îmi permite o recomandare, să fie mult mai atent și să cumpănească mult mai bine declarațiile pe care le face, crezând că dl Dragnea vreo secundă este mânat de bună-credință în privința ALDE sau în privința lui Tăriceanu. Pentru că nu au fost și nu vor fi niciodată parteneri de încredere, iar PSD-ALDE, dacă nu renunță dl Tăriceanu la candidatura la Președinție în favoarea d-lui Dragnea, nu vor avea niciodată un candidat comun din partea ALDE", a conchis Alina Gorghiu.

VEZI ȘI: Cum a anulat România un obiectiv al întregii Europe. Colonelul Diniță: Numai noi eram o linie roșie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel