PSD-ALDE, variantă listă comună la europarlamentare. Tăriceanu: Va fi greu

Votare
Votare

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele ALDE, a declarat marţi că, în condiţiile în care şi la PSD există o presiune pentru candidaturile la europarlamentare, va fi greu ca cinci candidaţi ALDE să se regăsească pe lista comună PSD - ALDE pe locurile eligibile. 

El a precizat că o decizie PSD - ALDE în privinţa modului de a se prezenta la alegerile europarlamentare - separat sau pe listă comună - va fi luată şi anunţată săptămâna aceasta. 

"Noi avem o şedinţă de evaluare şi selecţie a candidaţilor. La ALDE s-au depus candidaturile şi există practic o majoritate în partid care doreşte să mergem pe liste separate. Nu am luat o decizie oficială de a merge pe liste separate sau pe liste comune, dar, din câte văd, şi la PSD, există o anumită presiune pe candidaturile pe liste, lucru care mă face să cred că va fi greu de găsit o soluţie pentru a introduce cinci candidaţi de la noi pe locurile eligibile, în condiţiile în care noi scontăm să luăm 5 mandate. Şi atunci, probabil, că zilele acestea vom anunţa, de comun acord, o soluţie în ceea ce priveşte participarea pe liste", a afirmat marţi Tăriceanu la Senat. 

Vezi şi: Tăriceanu, mesaj pentru Iohannis: Să reflecteze foarte serios

CNA, sancțiuni pe bandă rulantă pentru Realitatea TV


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel