EXCLUSIV  PSD a renunțat la ideea de a-l pune pe Victor Ponta la șefia Camerei Deputaților-surse

Conform unor surse DC News, PSD a renunțat la ideea de a-l pune pe Victor Ponta la șefia Camerei Deputaților.

Informația vine după ce luni seară, Liviu Dragnea a declarat că a convenit cu Victor Ponta să nu mai vorbească public despre preluarea funcției de președinte al Camerei Deputaților "până nu se eliberează locul".

"Am convenit cu Victor Ponta să nu discutăm subiectul ăsta public (dacă Ponta va prelua șefia Camerei Deputaților — n.r.) până când nu se eliberează locul, pentru că deocamdată suntem într-o situație complet atipică în care este un cetățean care ocupă funcția de președinte al Camerei, a fugit cu scaunul. Funcția de președinte al Camerei Deputaților a fost asumată de către PSD, el a fost acolo propus de PSD. După ce a fost exclus de PSD, teoretic, în mod firesc, trebuia să își dea demisia.

Am înțeles de la colegii mei astăzi că au început demersurile pentru schimbarea Regulamentului, se poate întâmpla rapid, într-o săptămână, maximum două, pentru a nu mai exista niciun fel de posibilitate de contestare. Astăzi au depus amendamentul la comisie, mâine se convoacă comisia, trebuia să se convoace astăzi dar iar s-a blocat într-o procedură. Cred că mâine se ține ședința și cât de curând urmează votul în Camera Deputaților", a afirmat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel