PSD a părăsit sala parlamentului după ce Teodor Mărieş l-a făcut pe Iliescu "criminal notoriu"

parlamentari
parlamentari

Parlamentarii PSD au părăsit, marți, şedinţa comună dedicată victimelor comunismului, în semn de protest faţă de atacurile repetate ale revoluţionarului Doru Mărieş la adresa lui Ion Iliescu.

„Am scăpat de regimul comunist criminal tot printr-o crimă, cea din decembrie 1989. Vreau să-l corectez pe un antevorbitor. A curs sânge de trei ori mai mult - şi poate că nu aş fi dat replica dacă nu ar fi venit o replică din stânga - după 22 decembrie, când beneficiarul numărul unu al Revoluţiei române, Ion Iliescu...", a spus în plenul reunit liderul Asociaţiei 21 Decembrie, Teodor Mărieş, moment în care unii pesedişti s-au ridicat în picioare şi au protestat verbal.

„Aşa, vă rog, arătaţi-vă în toată splendoarea, pentru că ăştia sunteţi”, le-a spus Mărieş, care a continuat atacul la adresa lui Iliescu. „A beneficiat de crima de după 22 decembrie şi a instalat la putere FSN-ul”, a spus Mărieş, în timp ce parlamentarii PSD părăseau sala de plen

„Vă rog să păstraţi liniştea şi când nu vă convine”, le-a spus senatorul PDL Vasile Blaga pesediştilor.

„Vă aştept să plecaţi pentru că oricum faceţi parte din cei care aţi tăinuit crima din decembrie 1989, care aţi legiferat-o, care aţi făcut legi astfel încât oameni ca Ion Iliescu să fie revoluţionari, că în realitatea este un criminal notoriu, alături de Sergiu Nicolaescu, alături de Petre Roman şi alţii”, a continuat Teodor Mărieş, în timp ce ultimii parlamentari PSD părăseau sala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel