PSD a lămurit-o pe Firea. Nu e candidatul ”deocamdată”

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Află ce declarații a făcut președintele Consiliului național al PSD, Vasile Dîncu, despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

„Ieri a fost o ședință, pe care n-am recunoscut-o atunci când am văzut-o reflectată în presă, pur și simplu, președintele partidului a întrebat cine este candidatul pentru București și organizația ne-a spus evident că este vorba de doamna Gabriela Firea. Deci noi nu avem niciun fel de dubii cu privire la acest lucru. La noi fiecare organizație, până la urmă, stabilește cine este omul cel mai performant cu care pierde sau câștigă alegerile, fiecare organizație vrea să câștige. PSD București a hotărât și doamna Firea este pesedistul cu cele mai mari șanse în București.

Deci noi nu am discutat altceva până în acest moment. Eu nu văd un alt candidat, doamna Firea a candidat cu șanse, a câștigat o dată, a doua oară știm că avem niște dubii legate de cum s-au desfășurat în Sectorul 1 alegerile, a existat sau mai există și un proces în acest sens.

Gabriela Firea are notorietate

(...) Dacă ai pe Gabriela Firea, de exemplu, candidat potențial, chiar potențial, nu cred că se supără dacă spunem așa, este destul de cunoscută și nu are nevoie să fie lansată cu ani de zile înainte pentru că are o activitate acolo, are notorietate, are încredere, deci nu este o mare problemă să anunți mai târziu.

Noi suntem o echipă la conducere acolo, Gabriela Firea face parte din această echipă de conducere, unde avem o conducere colectivă, suntem prieteni, cu toții ne înțelegem foarte bine. Este pentru prima dată poate când la nivelul conducerii Partidului Social Democrat nu există nicio formă de competiție și asperitate. Fiecare are locul lui în echipa noastră de conducere”, a precizat Vasile Dîncu, președinte al Consiliului național al Partidului Social Democrat.

Candidatul ”deocamdată”

Întrebată la PrimaNews dacă există o ezitare din partea conducerii PSD în ceea ce o privește, Gabriela Firea a spus: ”Aşa simt, pentru că s-a statuat un nou termen de candidatul deocamdată. Eu sunt prezentată drept candidatul deocamdată, că deocamdată sunt candidat dar e posibil ca... lucru care, spun sincer, nu mă face să mă simt foarte bine şi foarte susţinută, dar aceasta fiind o problemă internă, o voi tranşa în interiorul partidului”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel