PSD respinge scenariile privind alegerile ANTICIPATE. Este total fals!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Partidul Social Democrat respinge categoric scenariile apărute în presă referitoare la anumite discuții privind alegerile anticipate, care ar fi fost agreate și de PSD. Este total fals!

În acest moment, pentru PSD cele mai importante teme sunt siguranța sănătății publice și soluțiile de salvare a economiei naționale. Acestea sunt aspectele care au fost comunicate constant de PSD în ultimele săptămâni și pe care PSD va continua să le comunice într-o manieră constructivă. PSD reamintește că PNL, USR și Iohannis au fost cei interesați de alegeri anticipate. Spre deosebire de aceștia, încă din luna ianuarie 2020, când Organizația Mondială a Sănătății avertiza statele lumii de riscul coronavirus, PSD a spus în permanență „Sănătate, Nu anticipate!

Amânarea alegerilor locale reprezintă o opțiune, în cazul în care pandemia nu va regresa în următoarele săptămâni. PSD cere ferm PNL să se ocupe în primul rând de asigurarea unui volum cât mai mare de teste corona-virus pentru populație și de echipamente de protecție pentru medicii care se află în prima linie, transmite PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel