PSD - ALDE, situaţie Parlament. Iordache, precizare

Mihai Ciobanu / 06 noi 2018 / 17:14 Salveaza PDF Comentarii
Parlamentul României
Descriere foto: Parlamentul României

Deputatul PSD Florin Iordache a subliniat marţi că actuala coaliţie are o majoritate consolidată atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat. 

Întrebat dacă sunt posibile probleme cu privire la modul în care vor vota parlamentarii PSD, Iordache a spus: "Fără îndoială, nu! La Camera Deputaţilor nu avem o problemă cu majoritatea, astfel încât toate legile, indiferent că sunt iniţiativă parlamentară sau sunt iniţiate de Guvern... O să vedeţi că avem o majoritate consolidată şi la Cameră, şi la Senat". El şi-a exprimat speranţa ca proiectele de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală să fie susţinute prin vot nu numai de parlamentarii PSD, ALDE şi UDMR, ci şi de PNL. 

"Proiectele care vizează o însănătoşire a sistemului judiciar din România, o legislaţie mai bună - şi mă refer la aceste două ordonanţe care vizează o îmbunătăţire a celor trei legi ale Justiţiei, dar miza de aici încolo cred că vor fi cele două Coduri. Eu sper că la cele două Coduri nu numai parlamentarii PSD-ALDE şi UDMR să voteze, eu sper ca şi colegii din PNL, cel puţin, să voteze modificările pe care le vom face Codul penal şi la Codul de procedură penală în urma motivărilor pe care Curtea ni le va da săptămâna viitoare", a mai spus Iordache.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23