PRU sabotează PSD prin SMS. Apel public: Această campanie să ia sfârșit

Președintele TSD, Gabriel Petrea, îndeamnă PRU să respecte legea cu privire la protecția datelor cu caracter personal în campania lor de comunicare electronică. 

”Observând entuziasmul cu care PRU a demarat o campanie de comunicare, prin intermediul telefoniei mobile și a internetului, doresc să lansez un îndemn călduros către conducerea PRU și către cei care execută această campanie de comunicare, să respecte legea referitoare la protecția datelor cu caracter personal și să folosească cu atenție baza de date a susținătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidențiale din 2014”, a transmis Gabriel Petrea. 

Președintele TSD a adăugat că: ”Faptul că am primit semnale de la mai mulți tineri simpatizanți și susținători ai PSD referitor la mesajele primite în ultimul timp din partea Partidului România Unită, mă face să solicit public ca această campanie de comunicare electronică care țintește baza politică a TSD și a PSD să ia sfârșit”. 

”Sunt convins că un partid într-o creștere fulminantă, precum PRU, dispune de suficiente mijloace pentru a-și construi singur o bază de date pe care să o folosească pentru campaniile sale de comunicare. Când îți propui un scor de 15%, trebuie să dispui de o vastă și sofisticată mașinărie de comunicare și de cunoștințe foarte temeinice asupra celor cărora te adresezi. Altfel, plagiind ceea ce s-a întâmplat într-o campanie precedentă, nu cred este calea de urmat, pentru că este și ineficient și este și lipsit de respect față de cetățeni”, a conchis Petrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel