EXCLUSIV  PRU, campanie stradală cu Ponta. Ștefănescu îi dă dreptate lui Diaconu

PRU are campania stradală pentru alegerile parlamentare bazată pe imaginea lui Victor Ponta. 

Andrei Tinu, vicepreședintele TSD, a publicat o fotografie cu un cort stradal pe care scrie: ”Alături de Victor Ponta. Partidul România Unită susține Victor Ponta prim-ministru”. 

(w670) 

Întrebat dacă i se pare normal să facă acest lucru, președinte PRU, Bogdan Diaconu, a spus pentru DCNews: ”Sigur că e normal. Noi am anunțat public că este nominalizarea PRU pentru funcția de prim-ministru”. PRU, așa cum a mai spus-o, ia în calcul o alianță post-electorală în vederea susținerii lui Victor Ponta pentru funcția de premier. 

Unii profită și Ponta nu explică. Era normal să le fi cerut public să nu-i mai folosească imaginea. E un tertip și se pare că și prinde. Sunt foarte mulți oameni nemulțumiți de Iohannis, Cioloș, tehnocrați și se gândesc cu nostalgie la Guvernarea PSD condusă de Victor Ponta. Pe acest sentiment, PRU profită să-și atragă o parte din simpatie”, a spus Codrin Ștefănescu, pentru DCNews

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat, despre afirmația lui Bogdan Diaconu, că ”Spune corect. E normal atât timp cât cel căruia îi folosesc imaginea nu reacționează”. Codrin Ștefănescu a precizat că dacă PMP ar folosi imaginea lui și el nu s-ar opune ar însemna că el ”consimte tacit la acest lucru”. 

Despre o eventuală alianță PSD-PRU post-electorală, aceasta nu pare a mai fi exclusă din PSD. 

”PSD are alianță doar cu ALDE. Liviu Dragnea a fost vehement (n.r. împotriva alianței cu PRU) în momentul în care comunicarea PRU publică era aceea de a lovi în PSD. Atunci, normal, e normal să primești o replică. Atât timp cât nu suntem ținta atacului, nu e niciun fel de problemă. PRU are alt adversar, același pe care-l avem și noi, aceeași zonă de atac: PNL și USR”, a afirmat Codrin Ștefănescu, pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel