Proxeneţii politici promit primarilor PDL că-i fac modele şi îi aruncă pe centură. Despre cine a vorbit Cezar Preda

cezar preda
cezar preda

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, i-a numit pe cei care în această perioadă încearcă să atragă în propriile partide membri care aparţin PDL "proxeneţi politici care le promit primarilor că-i fac modele şi-i trimit pe centura politicii".

Prezent, miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, deputatul Cezar Preda a declarat că lideri PNL şi PSD încearcă să "cumpere" o serie de primari, astfel încât să le fie mai uşor în alegerile din luna iunie, numindu-i pe cei care recurg la aceste practici de a atrage cât mai mulți democrat-liberali în partidele lor "proxeneţi politici", scrie realitatea.net.

Cezar Preda a precizat însă că nu se teme de aceste migrări, la care se aştepta, precizările venind în contextul în care din PDL Buzău au plecat în ultimele zile mai mulţi consilieri muncipali, judeţeni, în timp ce o serie de primari PDL au negociat cu PSD.

"Mă uit la cei care se duc la candidaţii noştri, mă uit la ei ca la nişte proxeneţi politici, le promit primarilor că-i fac modele şi de fapt îi aruncă pe centura politicii. Pe mine nu mă miră agresivitatea cu care PSD acţionează, asta vine dintr-o zonă a fricii. Înţeleg o asemenea atitudine, le e frică că vor pierde. Toate analizele sociologice pe care le are PSD arată clar că, dacă în municipiul Buzău vor fi prezenţi între 57 şi 60 la sută din populaţie la vot, aşa cum se prefigurează, preotul Paul Negoiţă va fi primarul Buzăului, iar Boşcodeală ştie asta din analizele lor. Tot din analizele sociologice comandate se ştie că Victor Mocanu nu transferă voturile de pe USL pe candidatura lui independentă, decât parte din ele, de aici disperarea de a-şi face o campanie luând primari, şefi de organizaţii de la noi. Nu e un lucru care mă sperie sau care să-mi creeze foarte mari probleme, mă aşteptam, dar este fără rezultat", a declarat Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel