Provocare lansată de Alina Gorghiu lui Liviu Dragnea

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un apel către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, de a intra într-o dezbatere. Provocarea fiind lansată în timpul unui miting electoral în Iași.

"De la Iaşi, astăzi lansez o provocare lui Liviu Dragnea. Astăzi, de la Iaşi, Dragnea te provoc să intri în dialog cu mine despre România mea. Vreau să ştii că România mea se vede altfel decât la tine. România mea, a liberalilor, a lui Dacian Cioloş şi a cetăţenilor care cred cu onestitate şi în cinste se vede cu oameni fericiţi, cu oameni care cred într-o ţară plină de speranţă. România mea nu are povară fiscală pentru antreprenori", a spus Alina Gorghiu în discursul ţinut în Piaţa Unirii din Iaşi în faţa a aproximativ 3.000 de persoane venite din mai multe judeţe ale Moldovei pentru a lua parte la mitingul electoral regional organizat de PNL, scrie Agerpres.

Liderul PNL a spus celor prezenţi la manifestare că "o ţară a liberalilor înseamnă decenţă faţă de contribuabili" şi că "România mea nu are pensii speciale pentru parlamentari, doar la PSD". 

"În ţara mea, Liviu Dragnea, justiţia este la fel pentru orice cetăţean, nu există imunitate doar pentru cei de la PSD. În România liberală, dragii mei, cu toţii avem dreptul la fericire şi la speranţă. Este o ţară în care nu vreau să vorbesc despre condamnări, nici despre Teldrum, nici despre faptul că cineva condamnat penal are îndrăzneala să îşi dorească să fie prim ministrul României, dar vorbesc despre decenţă, despre echitate, despre onestitate şi despre puterea de a-ţi recunoaşte greşeala atunci când ea există. Şi, da, dragii mei liberali, am şi greşit. Am greşit, dar ştiu un lucru pe care îl ştiţi la fel de bine şi voi: în 11 decembrie nu există decât două drumuri - un drum care înseamnă PNL, Dacian Cioloş şi România înainte şi un drum care înseamnă sărăcie, dependenţă faţă de statul clientelar al stângii şi înseamnă umilinţă", a mai spus Gorghiu. 

Necesitatea modernizării României

Alina Gorghiu a adresat un mesaj "tuturor celor care încă mai cred în mirajul stângii", precizând în acest sens că "iluziile nu se vând la kilogram, că speranţa trebuie să ne mâne să ieşim la vot pe 11 decembrie'. 

Preşedintele PNL a subliniat, în faţa celor veniţi în Piaţa Unirii din Iaşi, necesitatea modernizării României. 

"Am avut noroc de cea mai frumoasă zăpadă, prima din anul acesta, care o să cureţe rugina PSD din Moldova. Indiferent că sunteţi din Suceava, Botoşani, Bacău, Vaslui, Vrancea sau Neamţ, din Buzău sau de oriunde, noi suntem cei care vom duce România înainte. Aţi văzut modele de succes ale primarilor din Ardeal, însă obligaţia noastră ca Partid Naţional Liberal este să legăm Moldova de Ardeal şi să legăm toate provinciile între ele pentru că doar aşa vom avea de ce să ieşim în faţa electoratului în 2018 şi să spunem: noi suntem cei care facem modernizarea României", a mai spus Alina Gorghiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel