Protocol SRI. Ecaterina Andronescu: Liviu Dragnea să explice public!

 Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu se poziționează critic față se Liviu Dragnea. Nu este prima oară când aceasta se revoltă contra președintelui PSD. 

”În anul 2012, ministrul de la acea dată, Eduard Hellvig, a semnat un Protocol de cooperare între Serviciul Român de Informaţii şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului privind crearea cadrului tematic necesar schimbului de informaţii prin intermediul Sistemului Informatic Integrat, protocol revizuit în anul 2014 şi aplicat până în prezent", a anunțat Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. 

”Să iasă public”

În acest context, Ecaterina Andronescu sare la Liviu Dragnea, într-o intervenție de la Realitatea TV: ”Domnul Dragnea trebuie să iasă public şi să explice ce conţin acele documente pe care le-a semnat şi să explice şi de ce le-a semnat, pentru că altfel mesajul pe care îl transmite public de multă vreme îşi pierde credibilitatea, în opinia mea. Toţi membrii de partid, şi nu exagerez când spun asta, şi-ar dori să fie mai eficientă guvernarea şi oamenii să fie mai mulţumiţi. De aici apar, întotdeauna, nişte frustrări ale oamenilor, care au impresia că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui să meargă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel