Protocol pe scena politică înainte de alegeri

Conducerea UVR a semnat un protocol de susţinere a candidaţilor filialei Mureş a Partidului România Unită în cadrul alegerilor parlamentare din 11 decembrie, a anunţat luni Biroul de Presă al PRU Mureş. 

”Filiala Mureş a Partidului România Unită anunţă încheierea unui protocol de colaborare cu Uniunea 'Vatra Românească', una dintre cele mai vechi organizaţii patriotice din România, fondată în februarie 1990 cu scopul de a prezerva unitatea românilor din Ardeal. Preşedintele Vetrei Româneşti, ing. Florin Oproiescu, a declarat că Partidul România Unită este singura formaţiune de pe scena politică în care se regăsesc în totalitate idealurile şi valorile organizaţiei pe care o conduce. O altă personalitate care şi-a declarat susţinerea faţă de Partidul România Unită este reputatul avocat mureşean Ioan Sabău-Pop. Acesta este un specialist în drept privat, profesor la Universitatea 'Petru Maior' din Târgu Mureş, membru al Curţii Internaţionale de Arbitraj Internaţional de pe lângă Camera de Industrie şi Comerţ a României. Ioan Sabău-Pop a devenit cunoscut după ce s-a oferit să reprezinte pro-bono Statul Român, în procesele legate de retrocedările ilegale de terenuri şi clădiri”, se arată într-un comunicat de presă al PRU.

Potrivit documentului, alături de UVR, candidaţii filialei Mureş a Partidului România Unită vor mai fi susţinuţi şi de Asociaţia 'Pro-Basarabia şi Bucovina' - filiala Reghin şi asociaţia culturală 'Astra' - despărţământul Reghin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel