Protocol CSM - SRI. Iohannis - reacţie

Legi Justiție - Klaus Iohannis
Legi Justiție - Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că protocoalele secrete ar trebui denunţate sau explicate de către cei care le-au semnat.

"Nu am comentat protocoalele şi nu o să încep astăzi. Eu cred că cei care au semnat astfel de protocoale trebuie să şi le susţină sau să le denunţe sau să le explice. Dar acest rol nu pot să-l am eu. Niciunul dintre aceste protocoale nu a fost încheiat pe vremea mea", a declarat vineri preşedintele Klaus Iohannis referitor la noul scandal iscat de existenţa unul protocol încheiat între CSM şi SRI. 

Citeşte şi: CSM - SRI, protocol secret. Protestatarul Cârstoiu vorbește despre "manevra" PSD

[citeste si]

Protocol SRI - CSM "pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin"

Consiliul Superior al Magistraturii a făcut public, vineri, după declasificare, protocolul de cooperare încheiat cu Serviciul Român de Informaţii în anul 2012. Documentul este intitulat "Protocol privind organizarea cooperării între Serviciul Român de Informaţii şi Consiliul Superior al Magistraturii pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin, potrivit legii". Protocolul este semnat din partea CSM de preşedintele de la acea vreme, Alina Ghica, iar din partea SRI de directorul instituţiei, George Maior. Pe document mai apar semnăturile vicepreşedintelui CSM, Oana Schmidt-Hăineală, şi prim-adjunctului directorului SRI, generalul Florian Coldea.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel