Proteste violente. Pop - Barna, întrebare-cheie: Încercare ordinară de manipulare!/Puțin bun simț!

Roxana Neagu / 15 aug 2018 / 16:57 Salveaza PDF Comentarii
Proteste Piața Victoriei
Descriere foto: Proteste Piața Victoriei

Senatorul Liviu Pop și președintele USR Dan Barna s-au contrat dur la Digi 24. 

Liviu Pop l-a întrebat pe Dan Barna dacă printre bărbații care au bătut-o pe femeia jandarm s-au numărat și cetățeni care au semnat inițiativa ”Fără penali în funcții publice” sau chiar persoane care au strâns semnături pentru această inițiativă. 

Dan Barna a reacționat dur și l-a avertizat pe senatorul PSD ”nu încercați să sugerați altceva ce nu e cazul!”. Președintele USR a subliniat că Liviu Pop a făcut ”o încercare ordinară de manipulare”. 

Liviu Pop a subliniat că Opoziția din România ar fi trebuit să aibă puțin bun simț când s-a cățărat pe un protest care nu a fost legal: ”Puțin bun simț din partea Opoziției din România! Participi la o formă de protest neautorizată și spui că vrei să fie respectată legea? Ne întoarcem la ceea ce spuneam: tentativă de lovitură de stat. N-ați fost capabili să obțineți o autorizație”. 

(w670)

Dan Barna a intervenit: ”Încetați să mai mințiți poporul! Piața Victoriei e piața dumneavoastră? Cum să spuneți că românii din diaspora nu au voie să protesteze?”. 

Liviu Pop acuză o manipulare a lui Dan Barna, pe care-l atenționează că nu a făcut nicio secundă referire la românii din diaspora și-i precizează: ”Vă repet d-le președinte de partid politic, când un partid politic se implică într-o formă de protest, trebuie să-l autorizeze! Nu încercați să dați vina pe românii din diaspora pe care-i manipulați!”

Dan Barna a mai spus că și șase jandarmi au semnat petiția. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27