Proteste violente. Pop - Barna, întrebare-cheie: Încercare ordinară de manipulare!/Puțin bun simț!

Proteste Piața Victoriei
Proteste Piața Victoriei

Senatorul Liviu Pop și președintele USR Dan Barna s-au contrat dur la Digi 24. 

Liviu Pop l-a întrebat pe Dan Barna dacă printre bărbații care au bătut-o pe femeia jandarm s-au numărat și cetățeni care au semnat inițiativa ”Fără penali în funcții publice” sau chiar persoane care au strâns semnături pentru această inițiativă. 

Dan Barna a reacționat dur și l-a avertizat pe senatorul PSD ”nu încercați să sugerați altceva ce nu e cazul!”. Președintele USR a subliniat că Liviu Pop a făcut ”o încercare ordinară de manipulare”. 

Liviu Pop a subliniat că Opoziția din România ar fi trebuit să aibă puțin bun simț când s-a cățărat pe un protest care nu a fost legal: ”Puțin bun simț din partea Opoziției din România! Participi la o formă de protest neautorizată și spui că vrei să fie respectată legea? Ne întoarcem la ceea ce spuneam: tentativă de lovitură de stat. N-ați fost capabili să obțineți o autorizație”. 

(w670)

Dan Barna a intervenit: ”Încetați să mai mințiți poporul! Piața Victoriei e piața dumneavoastră? Cum să spuneți că românii din diaspora nu au voie să protesteze?”. 

Liviu Pop acuză o manipulare a lui Dan Barna, pe care-l atenționează că nu a făcut nicio secundă referire la românii din diaspora și-i precizează: ”Vă repet d-le președinte de partid politic, când un partid politic se implică într-o formă de protest, trebuie să-l autorizeze! Nu încercați să dați vina pe românii din diaspora pe care-i manipulați!”

Dan Barna a mai spus că și șase jandarmi au semnat petiția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel