EXCLUSIV  PROTESTE USR. Clotilde Armand, dezvăluire de CULISE

Clotilde Armand a dezvăluit pentru DCNews că nu susține ieșitul în stradă, deși a protestat atât de mult încât i-au atras atenția inclusiv copiii săi. 

”Eu nu sunt pentru asta (n.r. ieșitul în stradă). Eu am ieșit foarte mult în stradă. La un moment dat, copiii mei mi-au spus: `Mama, este a șaptea sâmbătă când ieșim pe stradă. Vrem să facem și altceva.` Am ieșit foarte mult pe stradă, probabil este moștenirea pe care o am din Franța.”, a spus Clotilde Armand, într-un interviu acordat pentru DCNews, înainte de alegerile parlamentare de duminică. 

Marți, un candidat USR a anunțat că ”vor fi mişcări de stradă masive din structurile USR, dar şi din societatea civilă neafiliată politic, nealiniată” dacă PSD va continua să-l susțină pe Liviu Dragnea pentru funcția de premier. Mai mult, politicianul USR a dat și un ultimatum celor din PSD: ”ar trebui să se gândească mult mai bine dacă doreşte să arunce ţara într-o luptă socială de genul ăsta în plină iarnă sau dacă aşteaptă totuşi puţin să se liniştească apele după nişte alegeri atât de învolburate cum au fost acum”. 

Clotilde Armand și-a întărit poziția după afirmația candidatului USR și a precizat că partidul său nu va organiza proteste pe stradă, ”ar evident, dacă oamenii se duc pe stradă, se duc pe stradă, nu avem ce să le facem”.

[citeste si]

VEZI de la 5:50

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel