PROTESTE România. Mircea Badea: În țară votul nu mai contează

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, a vorbit luni seară, la Antena 3, despre protestele din ultimele zile din România.

„Sunt conectat la ce se întâmplă în România. Tatăl meu și sora mea sunt la proteste la Cotroceni(...). Sunt oameni mai mulți la Cotroceni și mai puțini ca mâine. Iată că și cealaltă parte a societății a simțit nevoia în mod absolut corect și legitim să reacționeze", a spus Mircea Badea.

„Foarte deștepte sunt lozincile care se strigă acolo. Oamenii au și umor. Sunt și foarte mulți tineri(...). Guvernul e foarte, foarte slab și coaliția aceasta de guvernare este foarte slabă. Au reacționat foarte prost până acum la tot ce s-a întâmplat în România. Lipsa lor de acțiune a dus la această situație de acum din România", a mai spus Badea.

În opinia lui Mircea Badea, „dacă această coaliție ar fi cerut sprijin popular într-un miting legal nu s-ar fi ajuns la ce se întâmplă azi în România".

„Domniile lor preferă să spună niște lozinci penibile despre modul în care vor ei să guverneze în urma votului, care în mod evident n-ar nicio importanță pentru nimeni. Nu mai e o țară în care votul să conteze", a mai spus Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel