EXCLUSIV  PROTESTE Piața Victoriei. Surpriză de proporții: Am fost acolo

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Rareș Bogdan a fost singurul realizator TV de prime-time care a mers în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei în scandalul OUG 13.

Jurnalistul a fost bine primit de oamenii din stradă, lucru despre care a vorbit la interviurile DC News.

"Dacă nu era Klaus Iohannis, începând cu 18 ianuarie lucrurile derapau complet. Strada nu reacționa fără ca președintele să reacționeze anterior străzii. Românii au nevoie de cineva care să le dea exemplu. Oamenii care au ieșit în stradă nu au avut lideri. Klaus Iohannis s-a opus unui derapaj grav al PSD. În acel moment, strada a înțeles. Strada nu poate ghici ce se întâmplă. Trebuie să comunice televiziunile, presa online, liderii politici să afirme lucruri pentru ca ei să înțeleagă ce se întâmplă. Dacă oamenii nu vedeau că Florin Iordache face conferință de presă la ora 22:30, nu aveau cum să iasă în stradă. Strada a reacționat cum se cuvine și a făcut-o foarte bine", a spus Rareș Bogdan.

"Oamenii nu au protestat împotriva PSD, nu au contestat alegerile. Eu am fost în stradă, fiind singurul realizator TV de prime-time din România care a intrat în mijlocul unei piețe de 150.000 de oameni. Am stat de vorbă cu ei ore în șir. Strada nu contesta dreptul PSD de a guverna. PSD trebuie să existe pentru că potrivește unui anumit tip de electorat și este absolut normal să fie așa. În schimb, PSD are două comportamente - unul în normalitate și unul când i se umflă capul. PSD, dacă avea 40% la alegeri, avea un comportament coerent și încerca să guverneze", a adăugat realizatorul emisiunii "Jocuri de putere".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel