PROTESTE OUG 13. Premierul, susținut din Opoziție: Anormalitate

Premierul Sorin Grindeanu este susținut de un parlamentar din Opoziție, care nu înțelegere rostul continuării protestelor. 

Deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean afirmă, potrivit gazetadinvest.ro: ”Eu niciodată nu am înțeles de ce cetățenii Timișului și a Timișoarei au ieșit în stradă să ceară demisia primului-ministru. Adică, Timișoara are ocazia o dată la nu știu cât timp să aibă un prim-ministru și noi ieșim în stradă să îl dăm jos. Este o anormalitate. Ei au ieșit în stradă pentru pentru OUG 13 și mi se pare corect acest motiv, dar nu înseamnă că trebuie să mergem până la a da jos primul-ministru. Și eu ies în fața opiniei publice să trag semnale de alarmă și să corectez eventuale anomalii din Guvern, dar nici nu mă gândesc la a cere demisia primului-ministru”. 

Cornel Sămărtinean consideră benefic că Timișul a dat un premier României și susține că deputaţii şi senatorii aleşi care reprezintă judeţul Timiş au obligația să susțină proiectele județului în Parlamentul României pentru a putea primi finanțare de la bugetul de stat.

”Îmi doresc ca primul-ministru să stea cât mai mult la București pentru că este din Timișoara. Îmi doresc să țină cont și dacă are nevoie de sprijinul colegilor indiferent de partide suntem acolo să putem face ca Timișul și Timișoara să simtă că are un prim-ministru”, a mai spus deputatul Cornel Sămărtinean.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel