Proteste masive Franța. Deputat USR, întrebare la care a refuzat să-i răspundă lui Chirieac

Dezbatere aprinsă în studioul România Tv duminică seara, unde invitații au discutat, printre altele, și de intervențiile Jandarmeriei române și franceze în cazul protestelor.

Bogdan Chirieac, prezent în studio, a remarcat că deputatul USR Cristian Seidler a afirmat la un moment dat că ”este important să spui întotdeauna adevărul”. Imediat i-a adresat întrebarea:

Cum apreciați intervenția Jandarmeriei franceze împotriva protestatarilor din Paris de acum 24 de ore? Să spuneți adevărul!

Cristian Seidler, însă, nu a fost suficient de rapid cu furnizarea răspunsului, beneficiind și de intervenția moderatorului Ioan Korpos, care a anunțat că subiectul va fi dezvoltat în partea a doua a emisiunii de duminică seara de la România Tv.

”De ce ezitați?” l-a mai întrebat analistul Bogdan Chirieac.

Însă, în partea a doua a emisiunii deputatul USR Cristian Seidler nu a mai fost prezent în platou pentru a da răspunsul așteptat.

Proteste în Franța

Sâmbătă după-amiază, în cartierul Palatului Elysée din Paris, forţele de ordine au recurs la gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestaţii mişcării 'vestelor galbene', care protestau faţă de creşterea taxelor la carburant. Potrivit ministrului de interne Christophe Castaner, în jur de 244.000 de 'veste galbene' au protestat sâmbătă în toată Franţa împotriva creşterii taxelor la carburant şi a scăderii puterii de cumpărare. Ministerul de Interne anunţase la prânz că s-au format peste 2.000 de adunări ale protestarilor.

Mişcarea a fost marcată de decesul unei manifestante, lovită de o şoferiţă la un baraj în Savoia. Peste 100 de persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, la diferite puncte de blocaj. Tot potrivit ministrului de interne, 52 de persoane au fost reţinute, dintre care 38 se află în arest preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel