PROTESTE la SEDIUL PSD din KISELEFF: Contre între manifestanții anti-PONTA și jandarmi. Gest de sfidare al taberei IOHANNIS

Sute de persoane au mers duminică seară, după închiderea urnelor, către sediul PSD din Kiseleff, pentru a protesta din cauza modului în care s-a desfășurat procesul electoral în Diaspora. Jandarmii au făcut scut în jurul "obiectivului roșu", iar provocările protestatarilor au dus la ciocniri între cele două tabere. 

La începutul protestului, jandarmii au făcut cordon în jurul sediului PSD și nu au mai permis trecerea spre Piața Romană. O dubă a Jandarmeriei a staționat la aproximativ 50 de metri de sutele de protestatari. Când duba s-a mutat în spatele cordonului de jandarmi, un tânăr s-a pus în fața mașinii și le-a strigat celorlalți: "Haideți cu mine!".

Aproximativ zece dintre aceștia au rezonat și s-au postat în fața mastodontului, fiind îndepărtați de forțele de ordine.

"Jos Ponta, jos Comunismul!"

S-a strigat "Jos Ponta, jos Comunismul!"

După mai multe minute, o parte a manifestanților a intrat pe strada Docenților și a decis să meargă spre Piața Universității, timp în care, la intersecția Kiseleff nu Docenței, două dube ale jandarmilor și un grilaj de fier împiedicau trecerea către sediul PSD.

La aproximativ o oră după începerea protestului, în intersecție mai rămăseseră circa 50 de oameni și de două ori mai mulți jandarmi.

Gest de sfidare din tabăra Iohannis

După calmarea ostilităților, în zonă a trecut o mașină de campanie a ACL, cu o portavoce din care se putea auzea "Treceți Batalioane Române Carpații".

Jandarmii nu au lăsat să treacă mașina care venea dinspre Arcul de Triumf, iar aceasta a fost nevoită să facă dreapta pe Docenței. Vehiculul de campanie al ACL fost aclamat de protestatarii anti-Ponta.

Cei mai mulți dintre protestatari s-au deplasat ulterior protestului de la PSD către Piața Universității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel