Proteste la Ministerul Sănătății. Bogdan Chirieac: Nu se poate face nimic

Proteste la Ministerul Sănătății. Bogdan Chirieac: Nu se poate face nimic. Foto: DC News.
Proteste la Ministerul Sănătății. Bogdan Chirieac: Nu se poate face nimic. Foto: DC News.

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că protestele actuale ar putea să nu rezolve nimic dacă nu va ieși în stradă un număr mare de oameni. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV după ce sute de persoane au mers în această seară să protesteze în fața Ministerului Sănătății, revoltați după incendiul de ieri de la Spitalul ”Matei Balș”.

VEZI ȘI: PROTESTE la Ministerul Sănătății, 30 ianuarie. George Simion, AUR: Murim de vii în spitale! E posibil așa ceva?/ Ultimele INFORMAȚII

”Oamenii au mare dreptate în ceea ce spun. Așa stau lucrurile în țara noastră, dar în același timp eu privesc cu reticență protestele, din următorul motiv: nu se poate face nimic. Ori ne adunăm la protest un milion de oameni și atunci da, se poate întâmpla ceva. Câteva mii de persoane nu vor reuși să obțină nimic. Scandalul va fi sufocat în câteva zile, alte subiecte vor ocupa agenda publică și acest episod va fi trecut cu vederea cum a fost trecut episodul de la Piatra Neamț, un episod cumplit, cu 15 victime, dar care nu a influențat de o manieră importantă rezultatul alegerilor parlamentare. La guvernare se afla PNL-ul”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Șase persoane și-au pierdut viața după ce un incendiu violent a izbucnit la parterul Pavilionului 5 al Institutului Național ”Matei Balș” din Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel