Proteste Iohannis. Mircea Diaconu, dezvăluri INCREDIBILE din PE: S-a luat cu mâinile de cap

Europarlamentarul Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri din Parlamentul European în momentul în care în România se defășurau proteste împotriva OUG 13. Potrivit acestuia, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans ”s-a luat cu mâinile de cap” când a auzit că președintele Klaus Iohannis a coborât în Piață.

”Peste câteva zile, Comisarul Timmermans ne-a invitat în biroul dânsului, pe câțiva dintre noi. Pe mine, domnul Pașcu, Victor Boștinaru, Norica Nicolai.

Am mers si am discutat. Am povestit cu lux de amănunte ce se întâmplă acasă. Au fost momente în care Comisarul s-a luat cu mâinile de cap. La propriu. A spus că nu se poate asa ceva. Coborârea președintelui din spațiu de mediator, de echilibru într-un stat de drept în strada, nu se poate. S-a luat cu mâinile de cap”, a dezvăluit Mircea Diaconu la Antena 3.

Totodată, europarlamentarul a mai precizat și modul în care s-a promovat ”parșiv” situația din România.

”În ziua precedentă, ca un fel de explozie, s-au umplut mail-urile tuturor de informații parșive despre România. Am analizat cu asistenții mei. O asistentă româncă din cabinetul unui europarlamentar englez a trimis la tot Parlamentul European astfel de texte”, a conchis Mircea Diaconu.

În contextul dezbaterii din PE, unde Monica Macovei împreună cu un grup de susținători au luat cuvântul, europarlamentarul român se teme că  ”există o sumă întreagă de oameni, români ca și noi, care au fost plantați în puncte cheie și dirijează informația”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel