Proteste în SUA, imagini istorice. Marcel Ciolacu: Dacă se întâmpla așa ceva în România?!

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reacționat miercuri, 6 ianuarie, după ce mai mulți simpatizanţi ai preşedintelui în funcţie al SUA, Donald Trump, au pătruns cu forţa în Camera Reprezentanţilor şi în Senatul SUA, procedura de validare a rezultatului scrutinului prezidenţial fiind întreruptă.

„Categoric, nu se aștepta nimeni! Stau să mă întreb de unde sunt efectele. Este această suspiciune majoră de fraudare și o campanie dură cu multă ură... asta e efectul la populație. Sub nicio formă nu m-aș fi așteptat să se întâmple asta în SUA! Dacă se întâmpla așa ceva în România?!”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD, miercuri, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a făcut referire la ura folosită, ca instrument politic, în campania electorală prezidențială din SUA. „Întotdeauna a fost această ură. Nu s-a luat în considerare cred că factorul de pandemie. Și această frică totuși de moarte, și în Statele Unite, scăpată pe alocuri de sub control, ca și În românia. Cu oameni care au fost ținuți în case.

Poate ar fi fost mult mai bine să găsească alte soluții în campaniile electorale. Vom vedea câte urme vor lasă și în România aceste ultime campanii electorale”, a mai spus Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel