Protest în Piața Victoriei. Bogdan Chirieac: Este datorat proștilor din Guvernul Orban. Fac mari prejudicii

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că decizia de închidere a piețelor a fost una total greșită din partea Guvernului. 

Câteva sute de oameni s-au adunat în această seară în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva măsurilor luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Printre cele mai mari nemulțumiri se numără închiderea piețelor. 

O mare parte dintre protestatari nu poartă masca de protecție, dar nici nu respectă distanțarea fizică. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a comentat pe baza protestelor ce au loc în această seară în Capitală, dar și cu privire la nemulțumirile oamenilor. 

”Faptul că oamenii aceia nu au mască e un lucru rău. Una e să protestezi, chiar în pandemie, ai tot dreptul să faci asta și alta e să o faci fără măsurile de protecție. Trecând peste acest lucru, trebuie spus că decizia PNL de a închide piețele cred că i-a făcut să piardă cinci puncte procentuale la viitoarele alegeri. Nu au pierdut cu pensiile, cu nemajorarea de 40% cât au pierdut cu această decizie prostească de a închide piețele. Că între timp au reparat-o, da. Dacă sunt 100 de oameni care protestează în fața Guvernului să știți că mai sunt alte două milioane acasă care sunt acum cu ei. Această măsură cu închiderea piețelor, chiar dacă acum au văzut acum un val împotriva PNL și a președintelui, este o măsură prostească și lucrul ăsta este datorat proștilor care se află în Guvernul Orban. Acești oameni cu IQ foarte mic care iau decizii în Guvernul Orban, fac doar prejudicii. Închizi piețe, dar lași mall-uri deschise, asta s-a dus în străfunduri. Una e să impui măsurile absolut necesare și bine venite și alta e să închizi piața”, a declarat Bogdan Chirieac.  

Întrebat dacă forțele de ordine ar putea interveni în Piața Victoriei pentru dispersarea mulțimii, analistul politic a precizat: 

”La câți imbecili sunt în Guvernul Orban nu m-ar mira să le ceară jandarmilor să intervină în forță. În mod normal, jandarmeria trebuie să se asigure că manifestația se desfășoară în bune condiții de securitate, inclusiv medico-sanitare. În niciun caz nu trebuie să intervină peste oamenii aceia. Sunt 100 de oameni. Nu e nicio problemă. Pentru Guvernul PNL este însă o problemă pentru că mai sunt milioane de oameni acasă care țin cu ei. În opinia mea, premierul Orban, care e un om care muncește foarte mult și e foarte devotat, el trebuie să găsească pe cel din capul căruia a izvorât o asemenea decizie și să îl dea afară”, a mai spus Bogdan Chirieac. 

Imagini LIVE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel