EXCLUSIV  PROTESTE. Cristina Trăilă, deputat PNL: E o teorie falsă

Miercuri, 6 decembrie, deputatul PNL Cristina Trăilă, într-un interviu acordat DC News, a discutat despre implicarea PNL în proteste.

 

În contextul în care au existat unele voci care au spus că numărul protestatarilor a scăzut deoarece au început să se implice politicieni, Cristina Trăilă a făcut următoarele precizări: „Aceasta este o teorie falsă. Şi credeţi-mă că, până la urmă, toţi facem politică în calitate de cetăţeni ai acestei ţări. Nu poţi să vii să spui că eu, ca membru al unui partid, nu am dreptul să mă manifest public împotriva unui Guvern pe care eu consider că, la un moment dat, a luat decizii în defavoarea unor cetăţeni. Până la urmă, politica este o altă formă de voluntariat, chiar dacă unii au perceput-o astfel, şi asta nu din cauza cetăţenilor, ci mai degrabă a clasei politice".

Normalitate

„Poate ar trebui să revenim la o anumită normalitate. O dată: suntem partid de poziţie şi ne manifestăm ca atare. Doi: suntem cetăţeni care avem posibilitatea să facem un astfel de exerciţiu democratic şi să ne manifestăm public.

Numărul protestatarilor

Deputatul PNL nu consideră că a scăzut numărul protestatarilor, „dimpotrivă”. „S-a văzut acest lucru chiar şi în ziua moţiunii când, în jurul Palatului Parlamentului, au fost foarte mulţi oameni manifestându-se în acest sens”, a spus Cristina Trăilă.

[citeste si]

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel