EXCLUSIV  Proteste 2018 vs. proteste 2021, paralelă făcută de Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică a făcut o analiză-cheie în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră”. Diferența dintre proteste. 

Mugur Ciuvică a făcut o analiză a protestelor de acum față de cele din 2018, în direct la emisiunea Miercurea Neagră de pe DC News și DC News TV

”A durat câteva zile până când protestele să se răspândească peste tot în țară. E efectul acela de contagiune, apropo de virus. Și protestele sunt contagioase, se transmit, Facebook-ul este o sursă de comunicare foarte ușoară. De când aceste proteste au devenit mai semnificative au apărut și la televizor, iar oamenii au rezonat cu chestia asta și au ieșit în stradă. Sunt proteste din punctul acesta de vedere asemănătoare cu cele din 2017-2018, sunt asemănătoare și ca număr de participanți, cu cele obișnuite, naturale, ce se desfășurau la fel, tot cu Facebook, tot cu televizor, tot pe perioada săptămânii. Câteva mii de oameni prin București, câteva sute prin orașele din țară. Proteste asemănătoare. Când se activau organizațiile lui Soroș, diverse canale media, probabil că și cei de pe la Servicii se băgau pe acolo cu mobilizarea, ajungeau la mitinguri dinastea mari, dacă nu chiar uriașe, acestea fiind mitingurile organizate. Astea neorganizate sunt cam ca cele de acum”, a declarat Mugur Ciuvică. 

Proteste împotriva restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 au loc de cel puțin trei zile consecutive în mai multe orașe mari din România. Mii de persoane și-au exprimat nemulțumirile mărșăluind pe străzi fără mască de protecție și fără distanțare fizică. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel