Protestatarul Sandu Matei, în politică. Negocieri cu PSD și alte partide: ce a decis

Sandu Matei
Sandu Matei

Protestatarul Sandu Matei, cunoscut drept Sandy, a vorbit despre intrare sa în politică.

El a zis că a fost curtat de mai multe partide, chiar și de PSD. Sandu Matei își întreabă următorii de pe Facebook ce să facă: să intre sau nu în politică?

”Foarte mulți Români, în real și virtual, îmi cer să întru în politică, toate partidele parlamentare dar și cele mai mici m-au ofertat în ultimele luni, mai puțin udmr... da, chiar și psd aripa reformatoare. Până acum am refuzat categoric, având în vedere experiența a 12 ani în lumea politică urâtă (PD-PMP), fără a deține funcții marcante. Este adevărat că România o poți schimba doar din interiorul politicii așa cum gândeam și acum 14 ani și doar inițiativa OAMENI NOI mi-a alinat puțin din scârba de politică și mi-a dat de gândit că visul meu din trecut poate deveni realitate, adică politica curată pentru România.

Pe cele 3 conturi de Facebook administrate de mine, Sandu Matei, Sandy Matei și Insistăm pentru România Demnă am 5000+3000+26000 prieteni și tot cam atâți urmăritori, așa că părerea dumneavoastră este determinantă pentru posibila mea decizie.

Deci, întrebarea mea este simplă: Este oportună o posibilă implicare a mea în politică ?  M-ar bucura tare mult și păreri, argumente, comentarii strict pe subiect”, a scris protestatarul pe Facebook.

Dumneavoastră ce îi recomandați?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel