"PROTESTĂM: Nema guvernare, prea puțină Opoziție!". Oamenii ies în stradă

Facebook Corupția Ucide
Facebook Corupția Ucide

Duminică, 30 iulie, va avea loc un nou protest în București. "PROTESTĂM: Nema guvernare, prea puțină Opoziție!" va începe la ora 19:30, în Piața Victoriei, apoi va urma o plimbare pe la sediile partidelor politice.

Duminica trecută s-a spulberat un alt mit, acela care spune "avem nevoie de mii de oameni pentru a ne face vocea auzită". Am plecat o mână de oameni în marș către CCR și am reușit sa transmite mesajul nostru.

Scopul marşurilor noastre este de a-i informa pe cei care nu știu că protestele începute în iarnă nu s-au încheiat și că problema încă persistă, este departe de a fi rezolvată.

Duminică, ne întâlnim în Piața Victoriei de la ora 19:30, iar de la 20:30 va invităm la o plimbare pe la partidele politice.

Traseu: Piața Victoriei - PSD - ALDE - PNL- Piața Victoriei.

Pe parcursul traseului nostru vom parcurge o parte mică a Parcului Herăstrău pentru umbră și vizibilitate.

Trecem pe la partidele politice aflate la putere pentru a le reaminti care-i motivul pentru care sunt la conducerea țării.

Celor de la PSD și ALDE avem multe să le transmitem, o tot facem încă din iarnă, dar pare că nu ne ascultă. Au venit cu un program de guvernare care le-a asigurat câștigarea alegerilor, dar în realitate au o agendă ascunsă pe care o descoperim pas cu pas...

Reamintim:

• OUG 13;

• legea grațierii;

• moțiunea de cenzură (şi-au dat jos propriul guvern, o premieră în Istoria României și au instalat un altul, cu aceiași miniștri pentru care l-au prăbușit pe cel al cărui premier era Sorin Grindeanu);

• pragul pentru abuzul în serviciu;

• impozite pe care au uitat să le menționeze în programul de guvernare, și cine știe ce ne-o mai aștepta..

Și lor și celor de la ALDE, dorim să le reamintim că sunt în slujba poporului și că trebuie să guverneze pentru el. Poporul nu i-a votat pentru a-şi scăpa penalii de închisoare, dar acesta este aspectul pe care s-au concentrat încă de la începutul anului.

[citeste si]

După, mergem la PNL, partidul istoric din opoziție. Dumnealor dorim să le reamintim că opoziția are o datorie la fel de mare ca și guvernarea. Noi, electoratul, nu vedem acțiuni venite din partea lor, ferme și cu rezultate palpabile. Am vrea să știm că sunt capabili să guverneze și dacă sunt treziți din somn în toiul nopții! Unde este Guvernul din umbră? Care este programul de guvernare? De asemenea, le recomandăm și o salubrizare generală.

Partidele politice au datoria să apere independența Justiției, nu să o submineze!", se anunță pe pagina de Facebook unde a fost anunțat evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel