Protest, violențe. Vosganian, mesaj pentru Iohannis: Nu vrei să privești?

Protestul din Piața Victoriei, soldat cu zeci de răniți, a devenit un subiect de contre politice. Varujan Vosganian critică declarația președintelui Klaus Iohannis.

Protestul de vineri seară, la care s-au comis acte grave de violență, a generat reacții ale politicienilor. Varujan Vosganian a criticat dur recția lui Klaus Iohannis, după ce președintele a condamnat ferm intervenția Jandarmeriei. "Chiar așa, Klaus Iohannis??? Cum ziceai: 'Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă.' Pe bune??? Nu vrei să privești, până înțelegi, imaginile astea?", a declarat Varujan Vosganian după ce a postat imaginea cu cei doi jandarmi bătuți de mai mulți bărbați din piață.

Încep să înțeleg de ce nimeni nu-și asumă mitingul

"Spuneam într-o postare de joi că încep să înțeleg de ce nimeni nu-și asumă mitingul de vineri. Acum am înțeles de-a binelea. Rog să-mi spuneți, din fotografia de mai jos, din ce țări vin acești români participanți la Mitingul Diasporei", a mai spus vicepreședintele ALDE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel