PROTEST. Rădulescu (PSD), luat cu ASALT după ce a zis că e pregătit să vină cu arma

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că a primit 150 de amenințări cu moartea și a anunțat că îi va da în judecată pe cei care au procedat în acest mod pe Facebook.

"După interviul de la Adevărul am primit 150 de amenințări cu moartea. Opinia fiecărui om este opinia lui, eu nu m-am dus să-i înjur pe niciunul, nu i-am amenințat cu moartea, am primit 150 de amenințări cu moartea pe Facebook. Fapt pentru care dimineață mi-am contactat avocații, 150 de persoane care mi-au dat numele lor — in Codul penal este pușcărie de la 3 la 5 ani amenințarea cu moartea, am făcut plângere penală, vor fi audiate aceste 150 de persoane", a declarat Rădulescu la Parlament.

El a menționat că este colecționar de arme.

'Eu sunt colecționar, am niște arme, dar n-am tras în viața mea. Arma pe care eu o am acasă am cumpărat-o, sunt și colecționar. (...) Am spus și voi spune — dacă vreodată în țara asta va mai veni comunismul, stalinismul, hitlerismul sau ceva, voi ieși în stradă cu arma. La Revoluție am ieșit în stradă tot așa, împotriva unui sistem comunist, atunci am luptat pentru niște idei pentru care lupt — drepturile și libertățile omului.

Dacă se iese in stradă pentru o idee, cum s-a ieșit atunci cu ordonanța, a fost Ok. Nu trebuia dată această ordonanță și toate modificările trebuie să le facem în Parlament, prin dezbateri. (...) S-a terminat acest subiect, în continuare oamenii stau într-un loc neautorizat, ocupă o piață și întrebarea mea este: Dacă noi, ceilalți oameni, vrem să ieșim în Piața Victoriei ce s-ar întâmpla?', a spus Cătălin Rădulescu.

Potrivit lui Rădulescu, autoritățile din țările europene au reacționat în cazul mitingurilor neautorizate.

"Am spus, dacă se transformă și dacă mitingurile sunt violente trebuie să reacționeze și România, așa cum se reacționează în orice țară civilizată din Europa. Nici nu sunt de acord ca oamenii să stea într-un loc să-l ocupe fără motiv seară de seară. Haideți să facem un parc acolo, să punem băncuțe. Amendamentul (n.r. lui Șerban Nicolae) se discută în comisie și acolo se votează cu majoritatea. (...) Mi-am riscat viața la Revoluție", a susținut el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel