Protest PSD. Crina Dobre (PNL), idee șocantă: Vă dau în judecată!

Crina Dobre, fost vicepreședinte PNL Diaspora, a venit cu o propunere bizară pentru protestul PSD de sâmbătă, 9 iunie.

Oricât de ireal ar părea, liberala, cunoscută pentru părerile ei controversate, vrea să dea în judecată PSD-iștii dacă aprind lanternele telefoanelor.

"Dragnea! Dacă aprindeți lanternele telefoanelor, vă dau în judecată pentru furt! Această acțiune este inițiată si muncită de mine și de câțiva apropiați. Am mulți martori, dovezi scrise și vă dau in judecată pentru furt! Chit că îmi pierd vremea cu voi, nu vă permit să furați ideile și munca altora!", a fost mesajul Crinei Dobre.

Liberala cheamă oameni în stradă la protestul PSD

"Rațional este să nu ne amestecăm în mitingul oamenilor aduși de psd la București. Patriotic ar fi să mergem mulți în Piața Victoriei, la aceeași oră. Câteva zeci de mii de oameni.

Explic: știm deja foarte clar că majoritatea românilor care vor fi în Piață sunt obligați să vină acolo. Nu are nimeni chef de drum lung în week-end, să stea prin autobuze, în picioare în stradă, să piardă vremea fără un țel numai din cauza unor tartori care-i amenință sau șantajează. Oamenii pe la noi de prin țară iubesc sfârșitul de săptâmână, petrec sau se odihnesc. Dacă le plăceau mitingurile politice, veneau ei singuri.

Dacă sunt obligați să facă ceva împotriva voinței lor, atunci trebuie să primească ajutor. Cei liberi de contracte cu psd-ul pot oferi ajutor! Și am fost în stradă 600 000, s-ar găsi cine să vină. Eu nu cred că ne-am bate unii cu alții. Nu cred. Ne-ar fi rușine și nouă, și lor. Că am ști că-i o prostie să te bați român cu român pentru niște hoți care au furat de la toți. În cel mai bun caz, mitingul ar fi deturnat. Șefii de detașamente s-ar lăsa păgubași, cu nervozitatea de rigoare. Și poporul și-ar arăta fața. Poporul, da! Unit!

Am greșit mult când am acceptat să fim împărțiți în tabere. Am râs unii de alții ca proștii și acum le e ușor șmecherilor să ne controleze ca pe marionete", a mai transmis Crina Dobre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel