EXCLUSIV  PROTEST Piața Victoriei. Senatorul Radu Mihail, după remarca lui Voiculescu: Aduc lista cu oamenii de la USR

Protest - imagine simbol
Protest - imagine simbol

Senatorul USR Radu Mihail, marți, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a vorbit despre protestul din noiembrie, organizat la scurt timp după rezoluția adoptată în PE, fiind întrebat despre comentariul făcut de Vlad Voiculescu.

Ce spusese Voiculescu

„#Ticăloșie, #prostie și #nepăsare. Asta și doar asta ne va rămâne dacă România întoarce spatele Europei. Am fost în piața Victoriei astăzi. Am ajuns târziu, mai erau vreo 30 de oameni. Înțeleg ca puțin mai devreme fuseseră 50 de oameni. Am obosit cu toții să tot ieșim în stradă. În ultimele 3 luni, de la protestul din 10 august m-am întâlnit cu sute de oameni care nu mai vor să iasă în stradă. Vor să se organizeze și să facă ceva. Ceva concret”, scrise, pe 14 noiembrie, Vlad Voiculescu, după protestul organizat în Piața Victoriei.

Radu Mihail: O să vă aduc lista

În cadrul interviului acordat DCNews marți, 20 noiembrie, Radu Mihail, senator USR, a fost întrebat despre acest subiect.„Nu cred că Vlad Voiculescu ne bate nouă obrazul”, a spus senatorul, adăugând că e convins că „a făcut o remarcă raportată la implicarea în general pe care o așteptăm de la cetățeni”. „Când spun cetățeni, evident că ne includem și pe noi. Suntem cetățeni, dar și reprezentăm cetățenii. Nu cred că ne măsurăm cu Vlad, cine a ieșit, când și în ce fel. Ce este important e că la absolut toate protestele opoziția adevărată, clară pe care o constituim împreună cu colegii de la Mișcarea România Împreună se manifestă. Și suntem prezenți. Fie că suntem noi, că sunt ei, sau că suntem împreună”, a afirmat senatorul USR.

„O să vă aduc lista cu oamenii de la USR care au fost acolo. Noi avem tot timpul oameni. Faptul că nu a fost somitate a partidului care să apară la televizor nu înseamnă că USR-iști nu au fost în Piață", a mai spus Radu Mihail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel