Protest Piaţa Victoriei. Gabriela Firea: Oamenii trebuie să se exprime

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că protestul din Piaţa Victoriei de duminică seară nu a fost autorizat, însă a adăugat că oamenii trebuie să se exprime. 

Gabriela Firea le-a răspuns jurnaliştilor pe această temă după ce a participat la o conferinţă pe teme medicale. "Ştiţi că nu au fost autorizate, dacă asta mă întrebaţi. Nu a depus nimeni nicio cerere, dar ne-am obişnuit, este o realitate a zilelor noastre. Cred că oamenii trebuie să se exprime şi cred că toţi avem dreptul la liberă exprimare. A fost revoluţie în România, oameni care s-au sacrificat pentru noi să avem în ţară democraţie, să putem să spunem lucrurilor pe nume. S-a protestat pentru o legislaţie mai bună în Justiţie", a afirmat Firea. 

Ea a spus că nu va face comentarii politice în această privinţă. "Nu pot să fac alte comentarii politice, pentru că, aşa cum aţi văzut, nu prea mă pricep la politică. Dacă mă pricepeam, aveam funcţii politice importante în continuare. Sunt un simplu membru de partid şi ales primar general de cetăţenii din Bucureşti", a arătat Firea.

Vezi şi: DIICOT își suspendă activitatea - ULTIMĂ ORĂ

OUG 7. Membru CSM: Au apărut tot felul de balauri juridici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel