Protest Piața Victoriei. Dancă: Cerem demisia imediată!

Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, a transmis un punct de vedere vizavi de protestul din Piața Victoriei.

”Alături de mulți colegi liberali, am asistat aseară în Piața Victoriei din București la scene de violență cu o brutalitate excesivă din partea forțelor de ordine împotriva manifestanților care protestau contra guvernului de marionete al lui Dragnea și Tăriceanu.

Apucăturile milițienești de sorginte sovietică ale unor politicieni care sunt disperați să scape de pușcărie riscă să arunce țara într-un conflict social violent. Îi avertizăm public pe cei care guvernează țara să înceteze cu acțiunile iresponsabile de folosire a abuzivă a forței împotriva unor manifestanți pașnici cu scopul deliberat de provocare a unor confruntări sociale.

Nu este prima dată în cele aproape trei decenii de la Revoluția din 1989 când românii ies în stradă, protestează, iau atitudine și apără democrația împotriva acțiunilor totalitare bolșevice ale neo-comuniștilor de ieri și de azi din PSD. Sunt convins că dispozitivul forțelor de ordine pregătit de marionetele lui Dragnea și Tăriceanu pentru înăbușirea protestelor democratice prin escaladarea violențelor este o ultimă răbufnire a unui regim politic retrograd anti-democratic care își trăiește ultimele clipe.

Politicieni certați cu legea

Acum ori niciodată, acești politicieni certați cu legea trebuie să înțeleagă că votul primit de la români nu le permite să facă orice, să calce în picioare tot ce înseamnă principii și valori democratice pentru a scăpa de dosarele lor penale.

Cerem demisia imediată a celor care au pus aseară forțele de ordine în dispozitivul de atac împreună cu cea a analfabeților funcționali din guvernul României care au autorizat aceste acțiuni în forță.

Toți cei care, în mod direct sau indirect, au luat parte la abuzuri sau au săvârșit fapte de violență împotriva persoanelor care protestau pașnic aseară în Piața Victoriei trebuie să răspundă în fața Legii”, a zis Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel