PROTEST: S-a cerut demisia guvernului-UPDATE

UPDATE 00:30: Manifestaţia de la Piaţa Victoriei din Capitală s-a încheiat după miezul nopţii, fiind cea de-a şasea zi când oamenii s-au adunat să protesteze în faţa Guvernului. 


UPDATE 23:00: Cea mai mare parte a manifestanţilor veniţi în Piaţa Victoriei din Bucureşti duminică seară au plecat, în faţa Guvernului rămânând aproximativ 6.000 de persoane, potrivit unor surse oficiale. Protestul de la Palatul Cotroceni a fost declarat încheiat.

UPDATE 21:08: Manifestanţii adunaţi duminică seară în faţa sediului Guvernului din Piaţa Victoriei au aprins la unison, la ora 21,00, ecranele telefoanelor mobile şi lanterne. Conform unor surse oficiale, citate de Agerpres, sunt peste 120.000 de persoane în Piaţa Victoriei. Oamenii fac un zgomot infernal, folosind tobe, vuvuzele, fluiere, flutură drapelul României şi al UE, agită pancarte cu mesaje antiguvernamentale şi anti-PSD.

UPDATE 21:00: Numărul manifestanţilor care s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Victoriei din Capitală a ajuns la peste 90.000, după ora 20,30, conform unor surse oficiale. Un grup foarte mare de persoane se îndreaptă spre piaţă dinspre Aviatorilor. Este a şasea seară consecutivă de proteste. Duminică, oamenii nu au mai pornit în marş pe la sediile unor instituţii publice, ca în zilele precedente.

Știrea inițială:


Peste 70.000 de oameni protestau duminică seara, în jurul orei 20,00, în Piaţa Victoriei, împotriva Guvernului, potrivit unor surse oficiale.

De asemenea, grupuri mari de oameni sunt şi pe bulevardele care converg spre Piaţa Victoriei, pe Lascăr Catargiu dinspre Piaţa Romană, pe Calea Victoriei sau Iancu de Hunedoara, şi este de aşteptat ca numărul de manifestanţi să mai crească.

Manifestanţii cer demisia Executivului, dar şi alegeri anticipate.

Ei afişează pancarte pe care scrie 'Până şi scepticii cred că se poate', 'Dragnea, i-aţi bocceluţa în spate!', 'We R The Champions!' 'Nu vrem hoţi în ţară!', 'The more laws, the less justice - Cicero', 'Alte măşti, aceeaşi piesă', 'Când ne număraţi, adunaţi + 64!!! #Colectiv', 'Nu mai vreau să plec. Plecaţi voi!', 'Pe noi ne manipulează conştiinţa', 'Fără violenţă. OUG 13 ciorbă de bullshit #rezist', 'Demisia Guvernului', 'Roiu'!', Ploieştiul este în piaţă, anulaţi şi plecaţi spre est', 'Jos Guvernul hoţilor şi corupţilor. Zero încredere', 'Plecaţi!', 'Nu OUG', 'Timişoara este aici', 'Copii revoluţiei sunt aici', 'Copii voştri vor fi liberi!', 'Anulare OUG'. De asemenea, protestatarii au afişat un banner uriaş, cu o lungime de peste zece metri, pe care scrie 'Aţi reuşit... Ne-aţi unit!'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel