Protest ordonanțe. ”Fisură în PSD” Lider PNL: M-au tras într-o parte și mi-au spus

Senatorul PNL Florin Cîțu a povestit cum la Parlament, reprezentanții PSD ”l-au tras într-o parte” și i-au spus că nu sunt de acord cu ordonanța, ”dar nu au ce să facă”. El a mai precizat că în ”zidul PSD există o fisură care trebuie lărgită”.

"Azi am fost la Parlament sa sustin amendamente la mai multe comisii, asa sunt eu mai serios. Amendamentele mele vizau pansarea unui buget care sangereaza pe la toate incheieturile. Surpiza a fost imensa. Toti parlamentarii PSD cu care m-am intalnit m-au salutat cu respect si m-au ascultat.

Dupa care ma trageau intr-o parte unul cate unul, spunandu-mi ca nici ei nu sunt de acord cu ordonanta, dar nu au ce sa faca. Imi sugerau sa o las mai moale cu mesajele pro-Piata Victoriei. Evident mi le-au respins pe toate sugerand ca asa este ordinul.

Asta m-a intristat dar m-a si bucurat in acelasi timp. M-a bucurat pentru ca inseamna ca tot ce facem noi toti altfel decat EI, ii deranjeaza. Chiar contam!

Exista o fisura in zidul PSD-ului, trebuie doar sa o largim. Mai sunt 7 zile!!! Tot Occidentul e cu noi", a scris senatorul Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel