Protest. Norica Nicolai: Proiect care se desfășoară în mai multe capitale

Vlad Manolache / 12 aug 2018 / 21:13 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Norica Nicolai a declarat că protestele din România sunt parte a unui proiect care se desfășoară în mai multe țări din lume.

Europarlamentarul Norica Nicolai susține că, în momentul de față, se încearcă o "răsturnare a a unei oridini democratice tradiționale" nu doar în România, ci și în alte capitale. Mai mult, reprezentanta ALDE susține că este vorba despre o "formulă de demolare a Guvernului".

 Fără "legătură cu legitmarea democratică"

"Eu le văd puțin mai detașat nefiind în țară. Este vorba un proiect care nu trebuie gândit neapărat prin perspectiva realității de la București. Este un proiect care se desfășoară în foarte multe capitale ale lumii. Este un proiect de răsurnare a unei oridini democratice tradiționale care încreacă să legitimeze chiar prin violență în România, dar și în alte părți, o putere care nu are niciun fel de legătură cu legitmarea democratică, aceea pe care ți-o dă poporul prin vot. După părerea mea, ținta imediată la București este o încercare evidentă de demolare a Guverului", a declarat Norica Nicolai.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22