PROTEST împotriva ordonanțelor abuzive şi hoției în Piața Victoriei-UPDATE

Duminică, 19 martie, are loc un nou protest în Piața Victoriei. De aceasta dată, oamenii protestează împotriva ordonanțelor abuzive şi hoției.

UPDATE 20:00 Aproximativ 200 de persoane protestează duminică seara în Piaţa Victoriei din Capitală. Oamenii scandează lozinci împotriva PSD şi a Legii graţierii, strigă 'DNA să vină să vă ia', 'România cere fără graţiere', 'CCR slugă a PSD', 'ALDE şi PSD aceeaşi mizerie', 'Dragnea nu uita aşteptăm şi cartea ta'.

Protestatarii, majoritatea tineri, suflă în vuvuzele şi flutură steaguri tricolore. Unii sunt înfăşuraţi în drapele, alţii poartă banderole cu sloganul # Rezist.

Manifestanţii au pancarte pe care scrie 'Ce parlament e ăsta. Scapă hoţii. Taie pădurile', Mi-aţi furat şi simţul umorului, Guvernul Grindeanu, trădători de ţară, Mânat de la spate şi cu pancarta tipărită de Tziriac Holdings. Conduşi de hoţii proşti. Unii au venit cu copiii, care se plimbă cu trotinetele, alţi cu câini.

-----

"Se pregătește debarcarea singurilor oameni verticali rămași în (pseudo)justiția românească. Ministrul Justitiei Toader Tudorel va forta saptamana viitoare demisia sefei DNA Codruta Kovesi si a Procurorul General, Augustin Lazar. Pe Camelia Bogdan au îndepărtat-o deja. Dacă rămânem indiferenti acum, lupta este pierdută! Daca ne mobilizam, fiti siguri ca vom castiga din nou cum s-a intamplat si in cazul OUG13. Rosia Montana si Colectiv ne-a invatat ca solidaritatea a fost mereu forta noastra principala. Doar de noi depinde daca Romania merge inainte sau inapoi in trecut!

1. Mesajul nostru pentru Guvern: Mainile jos de pe D.N.A.! Nu vom tolera nici un fel de atingere adusa independentei justitiei si statului de drept! E timpul sa plecati acasa. Ati primit voturile oamenilor ca sa guvernati, nu ca sa furati si sa dati legi pentru infractori.

2. Cerem DEMISIA IMEDIATA a guvernului Grindeanu, precum si a lui Liviu Dragnea si Tariceanu. E inadmisibil ca intr-o tara civilizata o mana de condamnati si cercetati penal sa stabileasca conditiile in care Justitia ii poate cerceta.

3. Cerem partidelor care au castigat alegerile sa isi retraga sprijinul politic acordat infractorilor care le paraziteaza functiile de conducere si sa garanteze formarea unui guvern compus din oameni integri si competenti.

4. Decapitarea pădurilor României.

În ultimii 20 ani s-au tăiat ilegal 366 000 de hectare de pădure cauzând prejudicii de 5miliarde de lei, dar și un impact negativ de mare amploare asupra mediului înconjurător. OUG51/2016 care a dus la scăderea cu 80% a tăierilor ilegale de pădure este pe lista neagra în parlament.

5. Numirile politice din domeniul sănătății trebuie sa înceteze. Ne-am saturat sa pierdem vieți omenești datorita condițiilor inumane din spitalele românești. Incompetenta ucide! OUG79/2016 care ar permite sa avem directori de spitale aleși prin concurs a fost respinsa în Senat, se discuta în Camera Deputaților.

[citeste si]

6. România se îndreaptă cu pași repezi către faliment. OUG9/2017 este echivalentul OUG13/2017 doar ca pentru buget. Aceasta le va permite primăriilor sa cheltuie bani pentru care nu vor fi trase la răspundere. Vor indatora tara atât de mult încât copiii noștri vor plăti pentru ce se cheltuie acum.

7. Dublarea salariilor bugetarilor, mai mici de 4000 de lei, propusa de Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, în condițiile în care România are deficit bugetar, va direcționa tara către un dezastru financiar. Ne paste falimentul pe modelul Greciei", se anunță pe pagina Corupția Ucide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel