PROTEST Guvern. Tudor-Tim Ionescu a răbufnit când a văzut cine a fost în Piața Victoriei

Tudor-Tim Ionescu, consilier general ALDE al Municipiului București, a reacționat dur când a văzut cine a ieșit la protestele împotriva Guvernului Tudose care au avut loc la începutul săptămânii acesteia. 

Cu măști pe față, fără să-și asume identitatea, tinerii din PNL au spus că au venit în stradă pentru viitorul lor, sub haștagul #RomaniaAltfel.

[citeste si]

(w670)

"Atunci când ești fricos și n-ai identitate, pui o mască și zici că protestezi cu tineretul național "liberal". Ca o continuare logică a lipsei de valori liberale dovedită la congresul TNL (a se vedea video-ul devenit viral, unde tinerii TNL nu știu să spună ce-i liberalismul și consideră că PNL e de stânga), am văzut recent că un grup de tineri au ieșit la proteste cu măști pe față, spunând că ei sunt TNL.

Întrucât e evident că nu aveți nimic din ce era odată TNL-ul liberal, acum fiind poate doar niște tineri PDL-iști, vă anunț că una din valorile liberale fundamentale este RESPONSABILITATEA. Adică poți avea libertatea de a face ce vrei, dar îți asumi și răspunderea pentru acțiunile tale. Atunci de ce vă e frică să vă asumați și până cel mai de bază element, precum identitatea voastră? De ce purtați măști dacă tot vreți să vă exprimați liberi?

Eu în 2012 când protestam în Universitatii împotriva actualilor voștri colegi de partid PDL, nu purtam nicio mască... și atunci au fost probleme, nu ca acum când nu vă bagă nimeni în seamă.

Asumarea responsabilității este o valoare liberală care vă este la fel de străină precum masca pe care o purtați e străină de față. La asta ați ajuns, purtați măști din lipsă de identitate liberală!", a spus Tudor-Tim Ionescu, vicepreședinte TLDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel