PROTEST grațiere. Chirilă: Ziua ca NESIMȚIȚII

Tudor Chirilă a reacționat după ce senatorii juriști au votat miercuri un amendament la proiectul legii pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate prin care se grațiază persoanele condamnate pentru luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență.

"Este destul de important sa fii egal cu tine. Si 600000 de oameni nu au iesit in strada impotriva OUG 13 doar ca dupa aia sa se intample gratierea coruptilor prin lege. Parlamentarii au mandat reprezentativ, ceea ce inseamna ca trebuie sa legifereze pentru tot poporul nu doar pentru cei ce i-au votat. Se pare ca n-au inteles asta si fac ce vor ei adica inceara sa-si salveze penalii. Desigur CEDO nu le-a sugerat sa gratieze corupti sau sa descongestioneze penitenciarele prin gratiere, ci sa imbunatateasca CONDITIILE DIN PENITENCIARE.

Ce se intampla cu cei care raman in penitenciare? Ei nu merita atentia restructurarii? Sigur ca nu. Importanta e gratierea coruptilor. N-am de gand sa nu fiu egal cu mine asa ca daca se iese in strada, ies in strada. Si ma exprim. Pasnic. A fost noaptea ca hotii, acum e ziua ca nesimtitii", a zis Tudor Chirilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel