PROTEST duminică, 4 februarie, împotriva Guvernului: NU cedăm

Mai multe orgnizații care susțin că luptă împotriva corupției organizează duminică, 4 februarie, un nou protest - "Jos Guvernul Slugă 3.0 lui Dragnea!". Evenimentul va avea loc în Piața Victoriei, la ora 18:00.

"Zilele trecute am asistat la încă un atac al grupului infracțional organizat din PSD condus de Dragnea care a dat jos propriul Guvern condus de Tudose. De amintit faptul că acum 7 luni același grup a dat jos primul Guvern condus de Grindeanu. Noul Guvern Dăncilă este un guvern slugarnic lui Dragnea, cu mulți miniștri incompetenți și agramați și trebuie înlăturat cât mai repede pentru a nu duce România în colaps.

În acest moment, respingerea celor 3 legi ale Justiției și respingerea modificărilor aduse la codurile penale sunt foarte importante dar dacă nu luăm atitudine față de acest nou Guvern, ne vom trezi în următoarele zile că vor da OUG pentru legile Justiției și codurile penale deoarece PSD-ul lui Dragnea a dovedit că este capabil de orice. Acest guvern va face tot posibilul ca să dea OUG prin care Dragnea și ai lui să scape de pușcărie.

Acest grup a pus mâna pe conducerea PSD și vrea să pună mâna pe toată România. Nu este suficient ca milioane de români să comentăm și să ne plângem de calitatea și profesionalismul acestui Guvern dacă nu luăm atitudine și ieșim masiv în stradă. Noi, protestatarii, nu cedăm și ieșim în stradă pentru a protesta față de acest Guvern slugarnic. Dacă noi nu mai ieșim în stradă, conducerea PSD+ALDE va spune că românii sunt mulțumiți cu acest Guvern.

[citeste si]

Protestul este notificat!", se arată în descrierea evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel