Protest diaspora. Dragnea, mesaj pentru oamenii care ies în stradă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a avut un mesaj despre protestul care va avea loc pe 10 august.

Dragnea a declarat că protestul de tipul celui de vineri al diasporei apără statul paralel. "Aceste proteste, până la urmă, ce fac? Vor să apere statul paralel, așa zisa luptă anticorupție. Cu abuzuri, cu dosare false, cu probe false, șantaj, amenințări, cu lucruri ieșite la iveală și care tot vor ieși la iveală”, a declarat liderul PSD, joi seară, la România TV.

”Nu vreau să transmit nimic (n.r. cu privire la mitingul de mâine), doar îmi exprim speranța că vor fi proteste pașinice. Doar îmi exprim această speranță. În rest, fiecare decide ce vrea să facă. Forțele de ordine sunt pregătite”, a precizat Dragnea.

”Este un miting politic, Orban a spus că merge, USR la fel, Cioloș a spus că merge. (...) Nu vreau să estimez, nici să transmit mesaje. (...) Din ce în ce mai mulți români nu mai vor să fie abuzuri în România. Judecătorul Stan Mustață a murit ca un câine. A fost condamnat la moarte? A omorât pe cineva? A violat pe cineva? (...) Toate aceste abuzuri trebuie să rămână la fel ca până acum?", a mai spus liderul PSD.

Vezi și: Stan Mustață, deces. Liviu Dragnea: A murit ca un câine. Există o vină


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel